Om

Välkommen till en blogg, en nyhetsportal, en idébank och en samling av faktaartiklar. Välj själv hur du vill använda webbplatsens alla texter, blogginlägg och krönikor. Men allt vänder sig till dig med ett stort intresse för heminredning.

Vad du kan förvänta dig:

  • Personliga blogginlägg
  • Fördjupade artiklar
  • Krönikor
  • Guider
  • Tävlingar

Vår bakgrund

Vi som skriver artiklarna och övriga texter har alla lång erfarenhet av heminredningsbranschen – men med helt olika inriktningar. Vi är totalt fem personer som hjälps åt även om ingen av oss jobbar med detta på heltid. Här hittas inredaren, inköparen, säljaren i ett av Sveriges största möbelvaruhus och fd. inredningsbloggaren.

Målet

Målet är att skapa en så intressant blogg att läsarna inte bara stannar och läser – utan även kommer tillbaka. Det går idag inte att enbart leverera genomarbetade texter för att ta plats i mediabruset. Det krävs en personlig touch, något unikt, en väg för läsarna att komma till tals. Det är där vi försöker skilja oss mot klassiska trädgårdsbloggar.

Samarbete

För att kunna växa krävs samarbete. Framförallt är vi öppna för företag som vill samarbeta genom att exempelvis köpa reklamplats. Men vi ser även samarbeten med privatpersoner som en väg framåt. Kanske vill du prova på att skriva en artikel? Hitta en väg ut till en större bloggläsarskara? Vill du vara en i gänget? Välkommen till vårt hem – vår heminredning.